ROBOTC.net forums
http://robotc.net/forums/

resetting RobotC
http://robotc.net/forums/viewtopic.php?f=1&t=13488
Page 1 of 1

Author:  loumsc [ Sun Feb 28, 2016 1:27 am ]
Post subject:  resetting RobotC

How do I set RobotC for LEGO Mindstorms to deault settings. When I run RobotC there are no menus for view, etc. I would like set the parameters for the RobotC software back to the factory defaults.

Thanx,
Lou

Author:  mightor [ Mon Feb 29, 2016 3:21 pm ]
Post subject:  Re: resetting RobotC

Hey there,

Go to Window->Menu Level, set this to Expert or higher
Go to View->Delete All Registry Values
Restart ROBOTC

That's all!

= Xander

Author:  loumsc [ Mon Feb 29, 2016 3:56 pm ]
Post subject:  Re: resetting RobotC

I would love to do that but I do not have a top menu anymore, just some icons such as New, Open, Download, Compile. How do I get the menu with view and window.

Thanx,
Lou

Author:  mightor [ Mon Feb 29, 2016 4:07 pm ]
Post subject:  Re: resetting RobotC

Oh wow, you really did a number on this :)

Try deleting everything under HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Robomatter Inc.\ROBOTCV4 in regedit :)

= Xander

Author:  loumsc [ Mon Feb 29, 2016 4:28 pm ]
Post subject:  Re: resetting RobotC

Thanx,
That fixed it although I do not know what I did.

Lou

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/