ROBOTC.net forums
http://robotc.net/forums/

RobotC Command line
http://robotc.net/forums/viewtopic.php?f=1&t=4827
Page 1 of 1

Author:  brianchen11 [ Fri Sep 14, 2012 5:22 am ]
Post subject:  RobotC Command line

Can I compile RobotC through the command line? I want to do this so I don't have to open the IDE every time.
If this is not possible at the moment, will it be in the future?
This would make is a lot easier as you can just use a text editor instead of the ide itself for quick simple programs.

Author:  mightor [ Fri Sep 14, 2012 5:31 am ]
Post subject:  Re: RobotC Command line

No, the compiler is integrated into the IDE. I am not aware of any plans to make this possible. Maybe one of the devs can chime in here.

- Xander

Author:  JohnWatson [ Fri Sep 14, 2012 12:14 pm ]
Post subject:  Re: RobotC Command line

*chime*

This (like many other things) is something we have discussed as a possible addition to ROBOTC. It's not something we are definitely saying "No, never" to, but it's not on the top of the list of priorities either. If and when we make a concrete decision we'll be sure to let you know, but if it does become a reality it probably won't be for a quite a while.

/*chime* :)

Author:  techkid6 [ Wed Feb 05, 2014 2:34 pm ]
Post subject:  Re: RobotC Command line

*bump*

Hey, just curious if a decision was ever made on this, I thought of a few good uses for it

-- techkid6

Author:  elizabeth.mabrey [ Fri Oct 17, 2014 8:01 am ]
Post subject:  Re: RobotC Command line

yes, this will be great to have for those like me. I wrote tutorial for my students. There are over 100 files.

To make sure they all compile from NXT version to EV3 without the warning, I wrote a simple app to grep all files and change them, such as for the display and wait1Msec which needs a bit more work as the parameter will have to change. However, I would still have to compile every single one manually. Ugh! So, if I am hoping that I can have batch (somewhat like makefile) to run this so that I don't have to do it manually. So, command line will be great....

Author:  skatefriday [ Sat Oct 18, 2014 12:45 am ]
Post subject:  Re: RobotC Command line

Also asked over here

viewtopic.php?f=63&t=9516

I'm presuming they are busy working on 4.2x.

And with some pretty fundamental usability problems with 4.26
I'm hoping that the new release arrives within the next couple
weeks.

Author:  skatefriday [ Sat Oct 18, 2014 12:45 am ]
Post subject:  Re: RobotC Command line

Especially with the FTC season well under way.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/