ROBOTC.net forums
http://robotc.net/forums/

I can not load the instructional videos
http://robotc.net/forums/viewtopic.php?f=1&t=5700
Page 1 of 1

Author:  apagan34 [ Sun Apr 14, 2013 6:28 pm ]
Post subject:  I can not load the instructional videos

Hello,

I have created an account on your forum. Logged in and then accessed the curriculum. I select the desired video for example "Programmer and Machine" The download occurs from the Cargnegie Minstorm edducation Server and then I am just left with the introduction screen. I have downloaded the codec but that seems to be just for the webinars. Any suggestions on accessing your curriculum would be greatly appreciated.

Author:  JohnWatson [ Mon Apr 22, 2013 12:24 pm ]
Post subject:  Re: I can not load the instructional videos

I believe this one was answered in our support ticket system, but I will post the solution here as well just in case (and for future reference, in case anyone else encounters the same problem):

Quote:
Usually when we see this issue it is one of two things; either the Flash security settings on the computer are preventing the videos from displaying properly, or the Flash's 'safe' file is restricting the video playback. To solve these issues, please follow the steps outlined in the links below and let me know if they solved the issue for you.

Flash Security Settings: http://www.education.rec.ri.cmu.edu/con ... urity.html

Flash Safe File: http://www.education.rec.ri.cmu.edu/con ... efile.html

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/