ROBOTC.net forums
http://robotc.net/forums/

sensors in debugging window
http://robotc.net/forums/viewtopic.php?f=1&t=5828
Page 1 of 1

Author:  blainegray [ Tue May 07, 2013 8:02 pm ]
Post subject:  sensors in debugging window

Greetings
The sensor values used to appear as a choice in the list of debugging windows. Somehow that choice has disappeared. The sensors are present and working but the variables do not appear. Any suggestion on how to get them to appear again?
Thanks
Blaine

Author:  NeXT-Generation [ Tue May 07, 2013 11:11 pm ]
Post subject:  Re: sensors in debugging window

I'm not sure what your problem is. Are your variables not displaying or is the sensor menu not displaying?

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/