View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Apr 21, 2014 5:39 am






Reply to topic  [ 2 posts ] 
stupidly easy question 
Author Message
Rookie

Joined: Sat Mar 13, 2010 3:55 am
Posts: 1
Post stupidly easy question
hey guys,
I'm sure that this information is posted somewhere
so I'm sorry for making this post
but I just don't see it
so anyway..
I have an LED plugged into my vex kit
I set the slot to Digital Out
and the light goes on no problem
but I can't for the life of me figure out how to turn it off!
I can change the "sensor value" by using SensorValue(led) = ##
and it changes in the debugger
but nothing actually happens
is there some function I can use to make the vex kit stop giving out current?
or should I not be calling it a digital out?

Thanks for you help,
Samuel Maskell


Sat Mar 13, 2010 4:02 am
Profile
Rookie

Joined: Sat Nov 22, 2008 8:06 pm
Posts: 48
Post Re: stupidly easy question
It sound like you plugged it into the power and ground pins on the vex. You want the signal and ground pins, which are the two outside ones.


Sat Mar 13, 2010 11:54 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.