ROBOTC.net forums
http://robotc.net/forums/

Cortex Interrupt
http://robotc.net/forums/viewtopic.php?f=11&t=4415
Page 1 of 1

Author:  fiudiscovery [ Sun Apr 01, 2012 4:25 pm ]
Post subject:  Cortex Interrupt

Hello,

I am trying to use encoder values to create and interrupt in RobotC for cortex. I don't have any idea where to even start doing this :( . Any advice would be good.

Thanks,

El Captain

Author:  magicode [ Sun Apr 01, 2012 4:45 pm ]
Post subject:  Re: Cortex Interrupt

Are you trying to use a custom encoder? I mean, are you trying to create and store an analog value from encoder ticks using hardware interrupts, or are you trying to say when the encoder value = 5, do something? I don't know if ROBOTC allows access to hardware interrupts, but writing your own continuous polling usually works well enough for the second scenario.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/