ROBOTC.net forums
http://robotc.net/forums/

Help Vexnet comunication pairing not working
http://robotc.net/forums/viewtopic.php?f=11&t=4830
Page 1 of 1

Author:  Matthias03 [ Fri Sep 14, 2012 3:34 pm ]
Post subject:  Help Vexnet comunication pairing not working

i tryd to create a vexnet link between the robot and the controller but it just isnt going. both robot and controller batteries are fully charged and i have the latest firmware on both , i get a red joystick light, blinking robot light, and solid vexnet light on the controller and blinking robot light and solid vexnet light on the robot. which is what i think it is telling me i need in the pdf file for how to set it up but when i put in the 802.11g wireless usb keys i get a red blinking vexnet light only on the controller and on the robot i get a slow blinking green robot light and a really fast yellow blinking light on the vexnet and game LEDs. if anyone can help it would be much aprechiated.

Author:  Matthias03 [ Fri Sep 14, 2012 4:28 pm ]
Post subject:  Re: Help Vexnet comunication pairing not working

YAY got it working one of the wireless usb keys they gave me didnt work i have 4 cortex robots and i just replaced the non working usb key for a working one and the robot runs wirelessly fine. :lol:

Author:  JohnWatson [ Fri Sep 14, 2012 4:42 pm ]
Post subject:  Re: Help Vexnet comunication pairing not working

Sorry about the late response, I was going to suggest switching out the keys first and foremost. I would also contact vex about the bad key.

I just got the support ticket, I'm going to close that as well. Let us know if you run into any other issues.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/