ROBOTC.net forums
http://robotc.net/forums/

Activation From Command Line and First Launch
http://robotc.net/forums/viewtopic.php?f=11&t=7646
Page 1 of 1

Author:  RCCSD [ Thu Jan 09, 2014 11:05 am ]
Post subject:  Activation From Command Line and First Launch

I work for a school district and we have a non-expiring classroom license for 30 seats. This means we have to activate each machine individually, which is not desirable.

In another thread (http://www.robotc.net/forums/viewtopic.php?p=17903#p17903) that discussed silent deployment of RobotC, it was mentioned that activating the software from the command line would be a future feature. Is this possible with version 3.62? If it is, can someone tell me how it's done? I did not see it anywhere in the documentation.

Also, is there any way around running the application as an administrator the first time? I tried the suggestion in the other thread to compare the HKLM\Software\Classes key in the registry for changes, but there must be something I missed because it doesn't work. I still receive errors upon first launch after importing the changes.

Author:  Weltec [ Thu Feb 06, 2014 4:55 pm ]
Post subject:  Re: Activation From Command Line and First Launch

i work for a Tertiary school and have been asked to deploy this software to a number of PCs(30 licenses but the software will be on 80 odd PCs)
a command line Activation would be good but a network based floating license would be better.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/