ROBOTC.net forums
http://robotc.net/forums/

Passing variables from Visual Studio to Batch
http://robotc.net/forums/viewtopic.php?f=32&t=10042
Page 1 of 1

Author:  ion12 [ Thu Dec 18, 2014 11:35 am ]
Post subject:  Passing variables from Visual Studio to Batch

Basicly I need Visual Studio to give a variable with the name of the driver selected on the program (Made in C#) to pass the name to a batch file that needs the name of the driver to do the command.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/