View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 17, 2019 8:36 am






Reply to topic  [ 4 posts ] 
how to get Hi Technic sensors to work 
Author Message
Rookie

Joined: Sat Dec 20, 2014 4:45 am
Posts: 3
Post how to get Hi Technic sensors to work
OK i know its a little late in the season, but i have started doing some programming at my home and i cant get the Hi Technic sensors to work. Any help would be great, thanks


Sat Dec 20, 2014 4:52 am
Profile
Rookie

Joined: Sat Dec 20, 2014 4:45 am
Posts: 3
Post Re: how to get Hi Technic sensors to work
Forgot to say i just got RobotC and its version 4.27, i cant find the correct drivers


Sat Dec 20, 2014 5:00 am
Profile
Professor
User avatar

Joined: Sat Aug 31, 2013 9:15 am
Posts: 256
Post Re: how to get Hi Technic sensors to work
You can download the latest version of the 3rd party drivers from here. Just use the Download ZIP button on the right. You can copy these into the directory where you save your programs and use them in your program by using #include.

_________________
FTC Team 6100 Chariots of Fire - Programmer (2012-2013)
FTC Team 7468 Blue Chariots of Fire - Programmer (2013-2014)
FTC Team 7468 Blue Chariots of Fire - Mentor (2014-2015)
Check out our team website at http://bluechariotsoffire.com/.


Sat Dec 20, 2014 7:26 am
Profile
Rookie

Joined: Sat Dec 20, 2014 4:45 am
Posts: 3
Post Re: how to get Hi Technic sensors to work
Thanks :D
Figured it out.


Sun Dec 21, 2014 11:15 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.