ROBOTC.net forums
http://robotc.net/forums/

Random lags in robot
http://robotc.net/forums/viewtopic.php?f=52&t=5326
Page 1 of 1

Author:  m_khan [ Sat Jan 05, 2013 1:02 am ]
Post subject:  Random lags in robot

The robot seems to run fine and then suddenly it won't respond to a couple of taps and then take off on the third tap. There don't seem to be any power glitches that we have been able to find and the controllers seem to be working fine.

Could this be flaw in the Samantha module? Any help would be greatly appreciated.

Author:  amcerbu [ Sat Jan 05, 2013 1:23 pm ]
Post subject:  Re: Random lags in robot

This sounds like a connectivity issue; test the program with a connection over USB and see if the problem persists. It may also be something in your code. Would you mind posting what you have?

Good luck!

Author:  thosehippos [ Mon Oct 20, 2014 4:32 pm ]
Post subject:  Re: Random lags in robot

Having the same issue. Tried connection over usb and am still getting interment lag of 3-5 seconds. Tried using the poll lego brick utility as well and it didn't seem to help. Have switched out all of the robot parts, cable, and computer. Any ideas?
Thanks

Author:  waleedi [ Tue Jan 13, 2015 1:34 am ]
Post subject:  Re: Random lags in robot

I am a high school student, placed in circumstances which I am required to become consummate in the robot C programming language, unfortunately, I have no instruction and must learn everything via the internet.

Author:  MHTS [ Tue Jan 13, 2015 2:15 am ]
Post subject:  Re: Random lags in robot

Since you are posting in the FTC programing forum, I assume you want to learn RobotC for programming FTC competition. If so, you can start by watching these instruction videos.
http://www.education.rec.ri.cmu.edu/pre ... dindex.htm

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/