ROBOTC.net forums
http://robotc.net/forums/

running 2 sets of motors using 2 controllers question
http://robotc.net/forums/viewtopic.php?f=52&t=953
Page 1 of 1

Author:  nelsonabo [ Wed Nov 19, 2008 7:27 pm ]
Post subject:  running 2 sets of motors using 2 controllers question

Will the getJoystickSettings(joystick) command get the position of both controllers or do we have to specify which joystick to get settings from?

If we want another set of motors to run off the 2nd controller, would the commands look like this?

getJoystickSettings(joystick); \\ or is it getJoystickSettings(joystick2);
motor[motorF]= joystick.joy2_y1;
motor[motorG]=joystick.joy2_y2;

Author:  10nisman94 [ Wed Nov 19, 2008 7:32 pm ]
Post subject:  Re: running 2 sets of motors using 2 controllers question

drop the (joystick2) and you should be fine

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/