View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Oct 22, 2014 9:43 pm






Reply to topic  [ 1 post ] 
Driver Control Problem - maybe firmware related? 
Author Message
Rookie

Joined: Mon Jan 20, 2014 4:34 pm
Posts: 5
Post Driver Control Problem - maybe firmware related?
Our team recently downloaded RobotC 4.08 for vex cortex (we had been running v4.06), and we have noticed a reoccuring issue with our driver control. We have a function that records if you have pressed a button so that you can press it once and it activates something, but if you press it again, it deactivates it. However, when we run the program now, sometimes the function doesn't activate when the button is initially pressed or it doesn't deavtivate when pressed again. We have not changed this part of the program in months and we first noticed issues shortly after downoading the new version of RobotC. Also, it seems like the issues are mostly when we use vexnet 2.0 keys. When I ran the debugger window with old vexnet keys, the variables for the function returned normal. Is it possible that the new firmware is causing glitches in our code? Any help would be greatly appreciated.

Thanks, 822 Geared Up!


Wed Apr 02, 2014 9:37 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.