View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Jul 31, 2014 1:22 am






Reply to topic  [ 3 posts ] 
SERVOS - Please Help !!! 
Author Message
Rookie

Joined: Fri Oct 21, 2011 4:40 pm
Posts: 3
Post SERVOS - Please Help !!!
I have tried almost everything and I can't get the servos to work. I want them to move when I press a button on a controller. If anyone knows what I can try, please tell me.

-Thanks :bigthumb:


Fri Oct 21, 2011 4:43 pm
Profile
Site Admin
Site Admin

Joined: Tue May 15, 2007 9:02 am
Posts: 403
Post Re: SERVOS - Please Help !!!
Something like this? For future reference, post the code that you've tried so we can help point out what you're missing.

Code:
task main()
{
  while (1 == 1)
  {
    if(vexRT[Btn5D] == 1)
    {
      motor[port4] = 127;
    }
    if(vexRT[Btn5D] == 1)
    {
      motor[port4] = -127;
    }
  }
}

_________________
Jesse Flot
CMU Robotics Academy
ROBOTC Support


Fri Oct 21, 2011 5:04 pm
Profile
Rookie

Joined: Fri Oct 21, 2011 4:40 pm
Posts: 3
Post Re: SERVOS - Please Help !!!
Thanks, I will try it out and see if it works.


Fri Oct 21, 2011 5:11 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.