View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Jul 24, 2014 5:43 pm






Reply to topic  [ 2 posts ] 
VEXnet Losing Connection 
Author Message
Rookie

Joined: Thu May 09, 2013 11:54 pm
Posts: 1
Post VEXnet Losing Connection
Hey,
Can someone please help? Every time I pair the cortex to the joystick via VEXnet it connects fine but as soon as I download the program time cortex does not link to the joystick via VEXnet. I've re-paired several times and every the same thing happens. Everything is updated so what now? :eek:


Fri May 10, 2013 12:05 am
Profile
Site Admin
Site Admin

Joined: Thu May 24, 2012 12:15 pm
Posts: 556
Post Re: VEXnet Losing Connection
Have you gone through our 'Getting Started with the VEX Cortex (VEXNet)' guide on the ROBOTC wiki? It can walk you through, step by step, how to set up the VEXNet connection between a Cortex and a VEXNet controller. Of particular importance is Step 4, 'Setting Cortex Communication Mode'; this step is often overlooked and could be the cause of the issues you are seeing.

Let us know if this solves the issue for you, and if not we will continue to assist you in getting it working properly.

_________________
Check out our Blog! And our Facebook page!
Need help? Take a look at our Wiki and our Forums.

I just met you,
And this is crazy,
But here's my code now,
So fix it, maybe?
~ Carly Rae Jepsen parody


Tue May 21, 2013 11:17 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.