View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Dec 20, 2014 6:17 pm






Reply to topic  [ 2 posts ] 
ROBOTC not detecting IR sensor on debugger window. 
Author Message
Rookie

Joined: Wed Oct 02, 2013 3:10 pm
Posts: 2
Post ROBOTC not detecting IR sensor on debugger window.
So I'm trying to debug some code I wrote for a robot to use a mindstorms IR sensor to track a beacon. I want to pull the values that the sensor is giving and receiving, but the debugger window does not seem to detect the IR sensor on the physical robot. Can anyone help?


Thu Dec 26, 2013 10:52 am
Profile
Site Admin
Site Admin

Joined: Thu May 24, 2012 12:15 pm
Posts: 619
Post Re: ROBOTC not detecting IR sensor on debugger window.
We will need to see the code (which can be posted using the [code] tags to preserve formatting) before we are able to offer any specific advice. Please post the code and we will be more than happy to assist you further with this issue.

_________________
Check out our Blog! And our Facebook page!
Need help? Take a look at our Wiki and our Forums.

I just met you,
And this is crazy,
But here's my code now,
So fix it, maybe?
~ Carly Rae Jepsen parody


Fri Dec 27, 2013 2:34 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.